Wie zijn wij?

Wij zijn Henriette en Ben en zijn de hele week met jou aan boord. Voordat de vakantie begint komen wij graag langs om kennis met je te maken.

Ben en Henriëtte

Ben

Ik heet Ben en ben de kapitein. Ik vaar naar leuke plekjes om aan te meren. Ik vind het leuk om mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ik ben niet alleen de kapitein maar ondersteun ook bij de dagelijkse verzorging en begeleiding. Natuurlijk ga ik ook mee met de uitstapjes. En oh ja… Ik kan heerlijk koken!

Ik ben BIG-geregistreerd verpleegkundige en heb veertig jaar ervaring in de lichamelijke en geestelijke zorg.

Henriëtte

Ik ben Henriette en vaar samen met Ben het schip. Daarnaast ondersteun ik bij de dagelijkse verzorging en begeleiding. Ook ik kijk ernaar uit om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ik kan heel goed vissen, dus neem een vishengel mee als jij dit ook leuk vindt!

Ik heb een medische opleiding gehad en ben docent Zorg en Welzijn. Daarnaast heb ik ervaring met het begeleiden van ouderen en mensen met een beperking.

Siggy

Hallo! Ik ben Siggy het scheepshondje. Ik ben dol op knuffelen, met jou spelen en houd ook heel veel van eten. Als jij niet zo van mij houdt, kan ik ook een weekje ergens anders logeren.