Arrangementen

Friesland, de provincie met het meeste water van Nederland. Hier is dan ook genoeg te beleven op en rondom het water! In Friesland bevinden zich grote meren, maar ook de kleinere vaarten zijn de moeite waard.

Ossenzijl

De Elfstedenroute, wie kent hem niet? Het is mogelijk om (een deel van) deze route te varen. Een andere leuke route is de Woudaaproute waarbij we langs Terherne, Langweer, Woudsend en Heeg varen. Naast het verblijf op de boot zijn er diverse uiteenlopende bezienswaardigheden te bezoeken.

ossenzijl 3

Sneek bijvoorbeeld, een prachtige plaats om met de boot te liggen. Proef en geniet van de gezelligheid van de stad met haar vele terrasjes, winkeltjes en activiteiten, Andere mogelijkheden zijn het Kameleondorp Terherne, Stavoren, Makkum, Leeuwarden en Dokkum.

Grou

Samen met onze gasten bepalen we de route die we varen. Iedere route is anders, maar op elke route varen we langs gezellige dorpjes en steden en is er voldoende gelegenheid om bezienswaardigheden te bezoeken. Onderweg een lekker kopje koffie bij een café of restaurant aan het water? Er is keuze genoeg. De ene dag varen we door het bosrijke gebied van Friesland, de andere dag langs eindeloze akkers en weiden om zo de rust en de kalmte te ervaren. Dan weer meren we af in het midden van een stad, om de volgende dag te overnachten in de serene stilte van de natuur.

Terras Earnewald

Prijs per persoon inclusief volledige verzorging en begeleiding: € 995,00.
Exclusief reis– en annuleringsverzekering

Wij vertrekken op zaterdag vanuit Franeker en verwelkomen onze gasten tussen 11:00 en 12:00 uur. We beginnen onze week met een gezamenlijke lunch om elkaar beter te leren kennen. Daarna gaan de trossen los! Op vrijdag eindigen wij de vaartocht in Franeker, waar we eerst samen lunchen en daarna afscheid nemen.

Vertrekdata: Iedere zaterdag in mei, juni, juli en augustus. Buiten deze data is het in overleg mogelijk om een vaartocht te plannen.

Behalve vaarvakanties bieden wij ook busreizen aan in binnen en buitenland. Ook hier hebben we het over compleet verzorgde reizen voor een all in prijs.

Onze reizen zijn vanaf 1 december 2016 te vinden via www.metelkanderreizen.nl

 

Alvast een voorproefje van ons aanbod in 2017:

Kasteelvakantie in België: 3 juni t/m 9 juni en 2 t/m 8 september

Natuurvakantie Zweden:  17 t/m 27 mei en 21 juni t/m 1 juli en 13 september t/m 23 september

Vakantie op één van de waddeneilanden: 8 april t/m 14 april, 6 mei t/m 12 mei en 9 t/m 15 september

Bungalowvakantie Franeker: 13 mei t/m 19 mei en 17 juni t/m 23 juni